Accessoire Loods

Nauwkeurig geselecteerde merken

Op deze pagina zijn alle merken te vinden van Accessoire Loods. Wij hebben accessoires van de merken; Zone Denmark, Funktion, Södahl, Bitz, Rosti & Villa Collection. Per merk hebben wij omschreven waar het merk voor en wat voor producten zij hebben. Maar ook onderwerpen als productontwikkeling, het design en de visie komen hierin terug.

Bekijk onze producten

Onze belofte.

Met zorg geselecteerd.

Scandinavische esthetiek:
Accessoire Loods omarmt de essentie van Scandinavisch design, gekenmerkt door eenvoud, minimalisme, functionaliteit en natuurlijke elementen. Dit zal je ook terugzien in onze tone-of-voice en tone-of-visual.

Kwaliteit en vakmanschap:
Accessoire Loods staat garant voor producten die met oog voor detail zijn vervaardigd, gebruikmakend van hoogwaardige materialen en duurzame productiemethoden. Dit is tevens hoe we intern omgaan met elkaar, onze leveranciers en hoe we onze business runnen.

Personalisatie en aandacht:

Bij Accessoire Loods hechten we veel waarde aan gepersonaliseerde details. We bieden een assortiment unieke producten waarmee klanten hun individualiteit en aandacht kunnen uiten in hun keuzes voor woningdecoratie en cadeaus. We staan hier open voor de behoeftes van de mensen om ons heen.

Onze merken

Bekijk onze producten
Zone Denmark

Bitz

Villa Collection

Scandinavian design

Scandinavisch design is een designstroming die wordt gekenmerkt door eenvoud, minimalisme en functionaliteit en ontstond in het begin van de 20e eeuw en floreerde vervolgens in de jaren vijftig in de vijf Scandinavische landen: Denemarken, Finland, Noorwegen, Zweden en IJsland.

Bekijk de categoriën

Blog posts

View all
inspiratieNatte schoenen! Ontdek de Nordic Sense schoenendroger

Natte schoenen! Ontdek de Nordic Sense schoenendroger

Het is een bekend scenario voor velen: je komt thuis na een lange dag wandelen of een intensieve hardloopsessie, en je schoenen zijn doorweekt. Of misschien heeft een onverwachte regenbui je verra...

AccessoiresElegante paasbrunch: Scandinavisch geïnspireerde tafelsetting en culinaire verwennerij

Elegante paasbrunch: Scandinavisch geïnspireerde tafelsetting en culinaire verwennerij

Ontdek de kunst van Scandinavische verfijning voor een onvergetelijke paasbrunch met Accessoire Loods. Van elegant gedekte tafels tot culinaire hoogstandjes, leer hoe je met Scandinavisch geïnspire...

keukenButler keukentrolleys: van compact tot luxe modellen

Butler keukentrolleys: van compact tot luxe modellen

In de dynamische wereld van keukeninrichting zijn Butler keukentrolleys een synoniem geworden voor stijl, functionaliteit, en veelzijdigheid. Deze handige hulpmiddelen zijn niet alleen een aanvulli...