Contact ons voor je vragen

Iedereen heeft wel eens een vraag.

Om niet op ons te moeten wachten hebben wij hieronder alvast wat gestelde vragen met antwoord geplaatst. Wellicht staat jou vraag er met het antwoord er bij. Toch niet? Geen probleem, laat dan je gegevens achter via ons digitale contactformulier voor onze klantenservice en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Team Accessoire Loods

FAQ

Hieronder zijn de meest voorkomende vragen met antwoorden te lezen.
Mocht je vraag en dus je antwoord er nog niet bij zitten, contact ons dan via het formulier onderaan de pagina.

Onze klantenservice is van maandag t/m vrijdag geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur.
Bekijk hier meer vragen en antwoorden

Over Accessoire Loods

Bij Accessoire Loods geloven we dat het perfecte huis een weerspiegeling is van de mensen die er wonen. Daarom streven we ernaar om een breed scala aan stijlvolle en unieke accessoires aan te bieden die je helpen je huis om te toveren in een plek die echt van jou is.

Wij begrijpen dat interieurinrichting meer is dan alleen het kiezen van de juiste meubels. Het gaat om het creëren van een sfeer waar je je comfortabel en thuis voelt. Daarom streven we ernaar om een breed scala aan stijlvolle en unieke accessoires aan te bieden die je helpen je huis om te toveren in een plek die echt van jou is.

Sinds 2006 hebben we ons toegelegd op het leveren van kwaliteitsproducten die niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel en duurzaam. Van kleurrijke kussens en zachte dekens tot unieke serviesstukken en stijlvolle verlichting, we hebben iets voor elke kamer in je huis.

Accessoire Loods heeft een groot assortiment Scandinavian design producten van premium merken zoals Zone Denmark, Funktion, Villa Collection, Bitz, Södahl & Rösti. Of je nu op zoek bent naar een enkel stuk om een kamer af te maken of je hele huis opnieuw inricht, ons team staat klaar om je te helpen.

Ontdek vandaag nog de wereld van Accessoire Loods en begin met het creëren van het huis van je dromen!