Zone Denmark

Zone Denmark heeft accessoires voor de slaapkamers, keukens, woonkamers en badkamers. De functionaliteit van de producten is afgestemd op de specifieke ruimte, en om perfect in het interieur te passen. Denk bijvoorbeeld aan zeepdispensers en pedaalemmers die designelement aan je huis toevoegen.

Functioneel design

Zone Denmark

Bij Accessoire Loods kun je de volledige collectie van Zone Denmark ontdekken, waar perfecte vormen centraal staan. Of het nu gaat om de populaire zeepdispensers of de handige douchewissers, elk product combineert schoonheid met functionaliteit. Het Deense merk Zone Denmark heeft verschillende designprijzen gewonnen en staat bekend om zijn kwaliteit.

Producten

Ontworpen voor elke ruimte

Zone Denmark heeft producten ontworpen voor elke ruimte, van slaapkamers en keukens tot woonkamers en badkamers. De functionaliteit van de producten is afgestemd op de specifieke ruimte, maar ze zijn ook ontworpen om perfect in het interieur te passen. Denk bijvoorbeeld aan zeepdispensers die naadloos opgaan in de rest van je interieur of prachtige pedaalemmers die een designelement aan je huis toevoegen.

Verschillende productlijnen

Perfecte combinaties

Zone Denmark heeft ervoor gezorgd dat er verschillende productlijnen zijn die perfect bij elkaar passen. Zo is er bijvoorbeeld de UME-lijn met bijpassende toiletaccessoires en badkameraccessoires. Ook is er de SINGLES-lijn, een serie accessoires voor de keuken die allemaal mooi met elkaar harmoniëren.

Door producten te combineren uit dezelfde serie en in dezelfde kleur, creëer je een samenhangend geheel in elke ruimte. Met Zone Denmark breng je functionaliteit en design samen in je interieur, waardoor elke ruimte een stijlvolle uitstraling krijgt.

Zone Denmark Instagram >

Blog posts

View all
keukenBK: Al 170 jaar een begrip in de Nederlandse keuken

BK: Al 170 jaar een begrip in de Nederlandse keuken

BK is een toonaangevend merk in de Nederlandse keuken, met een rijke geschiedenis van meer dan 170 jaar. Bekend om hun hoogwaardige kookgerei, biedt BK een breed scala aan producten.

badkamerAccessoire Loods - Zone Denmark badkamer accessoirers

Zone Denmark: Functionaliteit en design gecombineerd!

Daarom zijn we verheugd om Zone Denmark aan ons assortiment toe te voegen. Zone Denmark is een merk dat bekend staat om zijn minimalistische Deense design,

inspiratieNatte schoenen! Ontdek de Nordic Sense schoenendroger

Natte schoenen! Ontdek de Nordic Sense schoenendroger

Het is een bekend scenario voor velen: je komt thuis na een lange dag wandelen of een intensieve hardloopsessie, en je schoenen zijn doorweekt. Of misschien heeft een onverwachte regenbui je verra...