Rosti

Rosti biedt een breed assortiment aan producten, variërend van keukengerei tot serviesgoed. Elk product is ontworpen met de filosofie van het merk in gedachten, een combinatie van functionaliteit en esthetiek. Rosti is een toonaangevend Deens merk dat bekend staat om zijn innovatieve en functionele designproducten.

Principes van Deens design

Het designproces van Rosti

Het designproces van Rosti is diep geworteld in de principes van Deens design, met een focus op eenvoud, functionaliteit en kwaliteit. Elk product wordt zorgvuldig ontworpen en geproduceerd met aandacht voor detail en functionaliteit. Van de selectie van duurzame materialen tot de fijne afwerking, elk aspect van het designproces is doordacht om producten te creëren die zowel mooi als praktisch zijn.

Margrethe Schaal van Rösti

Het merk Rosti

Rosti, opgericht door Rolf Fahrenholtz en Stig Jørgensen, is een toonaangevend Deens merk dat bekend staat om zijn innovatieve en functionele designproducten. Vanaf de oprichting, kort na de Tweede Wereldoorlog, heeft Rosti zich gericht op het produceren van hoogwaardige producten die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel zijn. Het meest bekende product, de Margrethe-schaal, is een icoon van Deens design en is wereldwijd meer dan 25 miljoen keer verkocht.

Rosti

Producten & assortiment

Rosti biedt een breed assortiment aan producten, variërend van keukengerei tot serviesgoed. Elk product is ontworpen met de filosofie van het merk in gedachten, waarbij functionaliteit en esthetiek worden gecombineerd. Of je nu op zoek bent naar een functionele mengkom, een stijlvolle zeepdispenser of duurzaam keukengerei, Rosti heeft een product dat past bij je behoeften en je keuken verrijkt.

De impact van Rosti op de wereld van het design

Rosti heeft een aanzienlijke impact gehad op de wereld van het design, met name door hun bijdrage aan de populariteit van Deens design. Hun producten, zoals de iconische Margrethe-schaal, hebben talloze designprijzen gewonnen en worden erkend om hun innovatieve en functionele ontwerpen. Het merk blijft een inspiratiebron in de designwereld en zet de standaard voor functioneel en esthetisch design.

Blog posts

View all
inspiratieNatte schoenen! Ontdek de Nordic Sense schoenendroger

Natte schoenen! Ontdek de Nordic Sense schoenendroger

Het is een bekend scenario voor velen: je komt thuis na een lange dag wandelen of een intensieve hardloopsessie, en je schoenen zijn doorweekt. Of misschien heeft een onverwachte regenbui je verra...

AccessoiresElegante paasbrunch: Scandinavisch geïnspireerde tafelsetting en culinaire verwennerij

Elegante paasbrunch: Scandinavisch geïnspireerde tafelsetting en culinaire verwennerij

Ontdek de kunst van Scandinavische verfijning voor een onvergetelijke paasbrunch met Accessoire Loods. Van elegant gedekte tafels tot culinaire hoogstandjes, leer hoe je met Scandinavisch geïnspire...

keukenButler keukentrolleys: van compact tot luxe modellen

Butler keukentrolleys: van compact tot luxe modellen

In de dynamische wereld van keukeninrichting zijn Butler keukentrolleys een synoniem geworden voor stijl, functionaliteit, en veelzijdigheid. Deze handige hulpmiddelen zijn niet alleen een aanvulli...