Bitz

Bitz is aards, stoer en kleurrijk. De gekozen materialen en de verschillende kleurencombinaties zijn zo op elkaar afgestemd dat dit servies zich perfect laat combineren voor de mooiste gedekte tafel en meer. De collectie bestaat uit bestek, servies, glaswerk, vazen, textiel en nog veel meer.

BITZ: op elkaar afgestemde

materialen en kleurencombinaties

Bitz is aards, stoer en kleurrijk. De gekozen materialen en de verschillende kleurencombinaties zijn zo op elkaar afgestemd dat dit servies zich perfect laat combineren voor de mooiste gedekte tafel en meer. De collectie bestaat uit bestek, servies, glaswerk, vazen, textiel en nog veel meer. 

To hot to handle

Keramisch aardewerk

Het servies is gemaakt van keramisch aardewerk en twee keer op 1.200 graden gebakken. Hierdoor is het servies kleurvast, zeer sterk en mede daardoor óók zeer geschikt voor de horecasector.

Het idee is gewoon om het leuk en gemakkelijker te maken om elke dag gezond te zijn! Bitz staat voor kwalitatief hoogwaardige en mooie artikelen voor je tafeldekking. 

Christan Bitz

van onderzoeker, schrijver en docent naar designer, Bitz.

Bij de ontwikkeling ging Christian Bitz uit van de gezondheidskennis die hij heeft opgedaan als onderzoeker, schrijver en docent. Bitz was gastheer van, en expert in, verschillende Deense tv-programma's en is afgestudeerd in voedingsleer en is onderzoeksdirecteur in het Herlev en Gentofte Hospital in Denemarken, waar hij betrokken is bij tal van onderzoeksprojecten en de ontwikkeling van voeding voor patiënten. 

Zijn idee is simpelweg om het leuker en gemakkelijker te maken om een gezonde maaltijd op tafel te zetten! Laat je verassen door de kwaliteit van Bitz, stel je eigen servies samen van verschillende kleuren of hou het rustig met 1 kleur.

Alle combinaties zijn mogelijk! 

Blog posts

View all
badkamerAccessoire Loods - Zone Denmark badkamer accessoirers

Zone Denmark: Functionaliteit en design gecombineerd!

Daarom zijn we verheugd om Zone Denmark aan ons assortiment toe te voegen. Zone Denmark is een merk dat bekend staat om zijn minimalistische Deense design,

inspiratieNatte schoenen! Ontdek de Nordic Sense schoenendroger

Natte schoenen! Ontdek de Nordic Sense schoenendroger

Het is een bekend scenario voor velen: je komt thuis na een lange dag wandelen of een intensieve hardloopsessie, en je schoenen zijn doorweekt. Of misschien heeft een onverwachte regenbui je verra...

AccessoiresElegante paasbrunch: Scandinavisch geïnspireerde tafelsetting en culinaire verwennerij

Elegante paasbrunch: Scandinavisch geïnspireerde tafelsetting en culinaire verwennerij

Ontdek de kunst van Scandinavische verfijning voor een onvergetelijke paasbrunch met Accessoire Loods. Van elegant gedekte tafels tot culinaire hoogstandjes, leer hoe je met Scandinavisch geïnspire...