Bitz

Bitz is aards, stoer en kleurrijk. De gekozen materialen en de verschillende kleurencombinaties zijn zo op elkaar afgestemd dat dit servies zich perfect laat combineren voor de mooiste gedekte tafel en meer. De collectie bestaat uit bestek, servies, glaswerk, vazen, textiel en nog veel meer.

BITZ: op elkaar afgestemde

materialen en kleurencombinaties

Bitz is aards, stoer en kleurrijk. De gekozen materialen en de verschillende kleurencombinaties zijn zo op elkaar afgestemd dat dit servies zich perfect laat combineren voor de mooiste gedekte tafel en meer. De collectie bestaat uit bestek, servies, glaswerk, vazen, textiel en nog veel meer. 

To hot to handle

Keramisch aardewerk

Het servies is gemaakt van keramisch aardewerk en twee keer op 1.200 graden gebakken. Hierdoor is het servies kleurvast, zeer sterk en mede daardoor óók zeer geschikt voor de horecasector.

Het idee is gewoon om het leuk en gemakkelijker te maken om elke dag gezond te zijn! Bitz staat voor kwalitatief hoogwaardige en mooie artikelen voor je tafeldekking. 

Christan Bitz

van onderzoeker, schrijver en docent naar designer, Bitz.

Bij de ontwikkeling ging Christian Bitz uit van de gezondheidskennis die hij heeft opgedaan als onderzoeker, schrijver en docent. Bitz was gastheer van, en expert in, verschillende Deense tv-programma's en is afgestudeerd in voedingsleer en is onderzoeksdirecteur in het Herlev en Gentofte Hospital in Denemarken, waar hij betrokken is bij tal van onderzoeksprojecten en de ontwikkeling van voeding voor patiënten. 

Zijn idee is simpelweg om het leuker en gemakkelijker te maken om een gezonde maaltijd op tafel te zetten! Laat je verassen door de kwaliteit van Bitz, stel je eigen servies samen van verschillende kleuren of hou het rustig met 1 kleur.

Alle combinaties zijn mogelijk! 

Blog posts

View all
Hoe kies je de perfecte bank en accessoires voor jouw woonkamer?

Hoe kies je de perfecte bank en accessoires voor jouw woonkamer?

Accessoire Loods Blog Blog: Hoe kies je de perfecte bank en accessoires voor jouw woonkamer? Welkom bij Accessoire Loods, waar we niet alleen prachtige Scandinavische woningaccessoires aanbieden...

KerstKersttrends van 2023: Een feest van natuurlijke kleuren en luxe

Kersttrends van 2023: Een feest van natuurlijke kleuren en luxe

De kerstperiode is een tijd van samenzijn en tradities, maar ook van vernieuwing en trends in ons interieur. Dit jaar zien we een prachtige balans tussen klassieke kleuren en frisse, trendy tinten....

SlaapkamerHoe creeër je een rustgevend slaapkamer interieur?

Hoe creeër je een rustgevend slaapkamer interieur?

Een rustgevend slaapkamer interieur is belangrijk voor het perfecte toevluchtsoord van rust en ontspanning. Het kiezen van een kalmerend kleurenpalet is de eerste stap. Lees ook de andere tips voor...