Binnenkort beschikbaar

Accessoires van Södahl

Op dit moment hebben wij nog geen producten beschikbaar van Södahl.

Maar wij zijn druk bezig hier snel verandering in te brengen. Wil je weten wanneer wij de eerste Södahl accessoires beschikbaar hebben? Laat dan onder aan deze pagina je email adres achter en wij updaten je middels onze nieuwsbrief.

Inleiding van

Het merk Södahl

Södahl is een 100% Deens merk, opgericht in 1963 door ontwerper en kunstenaar Hans Jürgen Schöbel. Het merk heeft zich altijd gericht op het ontwikkelen van producten voor het huis met prachtige patronen in hoogwaardige textiel die gemengd en afgestemd kunnen worden. Het concept dat spannend design hand in hand gaat met goede kwaliteit en hoge functionaliteit ligt nog steeds diep in het DNA van Södahl.

Principes van Deens design

Het designproces van Södahl

Södahl streeft ernaar om producten te ontwikkelen die zowel mooi als functioneel zijn. Elk product wordt zorgvuldig ontworpen met aandacht voor detail en functionaliteit. De patronen en texturen van hun producten zijn geïnspireerd door de natuur en de Scandinavische esthetiek, wat resulteert in stukken die zowel modern als tijdloos zijn.

Södahl

Producten & assortiment

Södahl biedt een breed scala aan producten voor verschillende ruimtes in het huis, waaronder de woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer. Of je nu op zoek bent naar beddengoed, keukentextiel, badkameraccessoires of woondecoratie, Södahl heeft een product dat past bij je behoeften en je huis verrijkt.

De impact van Södahl op de wereld van het design

Södahl heeft een aanzienlijke impact gehad op de wereld van het design, met name door hun bijdrage aan de populariteit van Deens design. Hun producten worden erkend om hun innovatieve en functionele ontwerpen. Het merk blijft een inspiratiebron in de designwereld en zet de standaard voor functioneel en esthetisch design.

Shop Södahl bij de Bol.com

Blog posts

View all
Hoe kies je de perfecte bank en accessoires voor jouw woonkamer?

Hoe kies je de perfecte bank en accessoires voor jouw woonkamer?

Accessoire Loods Blog Blog: Hoe kies je de perfecte bank en accessoires voor jouw woonkamer? Welkom bij Accessoire Loods, waar we niet alleen prachtige Scandinavische woningaccessoires aanbieden...

KerstKersttrends van 2023: Een feest van natuurlijke kleuren en luxe

Kersttrends van 2023: Een feest van natuurlijke kleuren en luxe

De kerstperiode is een tijd van samenzijn en tradities, maar ook van vernieuwing en trends in ons interieur. Dit jaar zien we een prachtige balans tussen klassieke kleuren en frisse, trendy tinten....

SlaapkamerHoe creeër je een rustgevend slaapkamer interieur?

Hoe creeër je een rustgevend slaapkamer interieur?

Een rustgevend slaapkamer interieur is belangrijk voor het perfecte toevluchtsoord van rust en ontspanning. Het kiezen van een kalmerend kleurenpalet is de eerste stap. Lees ook de andere tips voor...