Villa Collection

Villa Collection Denmark is een merk dat zich richt op het creëren van Scandinavische levensstijl producten met een internationale twist. Het merk streeft ernaar om trend, levensstijl, kwaliteit en prijs te combineren, en biedt een hedendaags Scandinavisch gevoel. Interieur, eetkamer, meubels, verlichting tot welzijn.

Binnenkort beschikbaar

Accessoires van Villa Collection

Op dit moment hebben wij nog geen producten beschikbaar van Villa Collection.
Maar wij zijn druk bezig hier snel verandering in te brengen. Wil je weten wanneer wij de eerste Villa Collection accessoires beschikbaar hebben? Laat dan onder aan deze pagina je email adres achter en wij updaten je middels onze nieuwsbrief.

Inleiding van

Het merk Villa Collection

Villa Collection Denmark is een merk dat zich richt op het creëren van Scandinavische levensstijl producten met een internationale twist. Het merk streeft ernaar om trend, levensstijl, kwaliteit en prijs te combineren, en biedt een hedendaags Scandinavisch gevoel. Ze zien zichzelf als curatoren van moeiteloze gezelligheid, die elk huis gemakkelijk kunnen transformeren in een trendy en casual leefruimte.

Vakmanschap artikelen

Het designproces van Villa Collection

Villa Collection legt de nadruk op het commercialiseren van op maat gemaakte vakmanschap artikelen en een handgemaakte look. Ze geloven dat het gemakkelijk en toegankelijk moet zijn om de huidige interieurtrends te volgen zonder concessies te doen aan de details en materialen die in kwaliteitsproducten worden gevonden. Elk product wordt zorgvuldig ontworpen met aandacht voor detail en functionaliteit.

Villa Collection

Producten & assortiment

Villa Collection biedt een breed scala aan producten, van interieur, eetkamer, meubels, verlichting tot welzijn. Elk product is ontworpen met de filosofie van het merk in gedachten, waarbij functionaliteit en esthetiek worden gecombineerd. Of je nu op zoek bent naar een functionele mengkom, een stijlvolle zeepdispenser of duurzaam keukengerei, Villa Collection heeft een product dat past bij je behoeften en je huis verrijkt.

De materialen van Villa Collection

Villa Collection maakt gebruik van een verscheidenheid aan materialen in hun producten, waaronder glas, hout en rotan. Glas is een favoriet materiaal van het merk vanwege de mogelijkheden om te experimenteren met vormen en kleuren. Elk glasproduct is uniek dankzij de glasblaastechniek. De natuurlijke kleuren en zachte vormen van de producten zijn geïnspireerd op de Scandinavische natuur.

Shop Villa Collection bij Loods5

Blog posts

View all
inspiratieNatte schoenen! Ontdek de Nordic Sense schoenendroger

Natte schoenen! Ontdek de Nordic Sense schoenendroger

Het is een bekend scenario voor velen: je komt thuis na een lange dag wandelen of een intensieve hardloopsessie, en je schoenen zijn doorweekt. Of misschien heeft een onverwachte regenbui je verra...

AccessoiresElegante paasbrunch: Scandinavisch geïnspireerde tafelsetting en culinaire verwennerij

Elegante paasbrunch: Scandinavisch geïnspireerde tafelsetting en culinaire verwennerij

Ontdek de kunst van Scandinavische verfijning voor een onvergetelijke paasbrunch met Accessoire Loods. Van elegant gedekte tafels tot culinaire hoogstandjes, leer hoe je met Scandinavisch geïnspire...

keukenButler keukentrolleys: van compact tot luxe modellen

Butler keukentrolleys: van compact tot luxe modellen

In de dynamische wereld van keukeninrichting zijn Butler keukentrolleys een synoniem geworden voor stijl, functionaliteit, en veelzijdigheid. Deze handige hulpmiddelen zijn niet alleen een aanvulli...