Onze stylisten

The Home Rebel

Onze Stylisten

EnStijl

Styling/ Interieur advies

The Home Rebel

HI, Ik ben Shannah , je kent mij misschien wel van mijn instagram account: The Home Rebel. Hier deel ik regelmatig een kijkje in ons leven, een DIY of advies in styling van je huis. Maar misschien zag je me wel op tv bij eigen huis en tuin, de Telegraaf of in de vtwonen?

Ik hoop mensen te kunnen inspireren of te adviseren. in hun zoektocht naar de styling van hun huis, kantoor of vakantieplek.

Ik maak regelmatig nieuwe post op mijn instagram account of website, en ga de komende tijd ook blogs schrijven op Accessoires Loods.

Styling

EnStijl

Hi, Ik ben Sanne. Bij mij kan je terecht voor: interieuradvies, styling, fotografie, het creëren van content voor jouw bedrijf, inspiratie in mijn blogs en posts op instagram, een showroom en shop aan huis (atelier enstijl) en een Airbnb (slapen in de stijl van enstijl bij sleep enstijl).

Ik doe van alles dus! En hopelijk kan ik je daarmee inspireren. Lees hier mijn blogs voor en over accessoires van Accessoire Loods.

Accessoire Loods

Meld je aan

Accessoire Loods is altijd opzoek naar nieuwe samenwerkingen met stylisten, bloggers of interieur designers/ adviseurs. Als je interesse hebt in een samenwerking stuur ons dan een mailtje op info@accessoireloods.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Blog posts

View all
keukenBK: Al 170 jaar een begrip in de Nederlandse keuken

BK: Al 170 jaar een begrip in de Nederlandse keuken

BK is een toonaangevend merk in de Nederlandse keuken, met een rijke geschiedenis van meer dan 170 jaar. Bekend om hun hoogwaardige kookgerei, biedt BK een breed scala aan producten.

badkamerAccessoire Loods - Zone Denmark badkamer accessoirers

Zone Denmark: Functionaliteit en design gecombineerd!

Daarom zijn we verheugd om Zone Denmark aan ons assortiment toe te voegen. Zone Denmark is een merk dat bekend staat om zijn minimalistische Deense design,

inspiratieNatte schoenen! Ontdek de Nordic Sense schoenendroger

Natte schoenen! Ontdek de Nordic Sense schoenendroger

Het is een bekend scenario voor velen: je komt thuis na een lange dag wandelen of een intensieve hardloopsessie, en je schoenen zijn doorweekt. Of misschien heeft een onverwachte regenbui je verra...